Castrum 97 - Pula / upravljanje zgradama
  • Castrum 97 - Pula / upravljanje zgradama

Usluge održavanja i upravljanja zgradama

Castrum Pula 97 d.o.o.

Castrum Pula 97 d.o.o. za upravljanje nekretninama osnovan je 04. prosinca 1997. godine na sjednici Gradskog Vijeća Grada Pule i u njegovom je 100% vlasništvu. Osnovna djelatnost društva je upravljanje stambenim i poslovnim zgradama i trenutno upravljamo sa 650 zgrada što nas čini najvećim upraviteljem u Puli i istarskoj županiji gdje djelujemo.

Direktor: Aleksandar Matić, dipl. oec.
Voditelj komercijalnih poslova: Cinzia Počeko Kranjec, prof.; bacc. oec.
Voditelj službe za računovodstvo, financije i plansko analitičke poslove: Slavica Mašinović, bacc. oec.
Zamjenik Voditelja službe tehničke pripreme, održavanja, upravljanja i nadzora: Marin Racan, dipl. ing. politehnike
Viši referent za europske i druge fondove/Šef kućnih majstora: Bruno Vinduška, građ. teh.

Kućni majstori

Vrijedno je naglasiti da je Castrum Pula 97 d.o.o. jedini upravitelj sa oformljenom službom kućnih majstora što ga čini konkurentnijim u odnosu na uslugu ostalih upravitelja na području unutar i izvan Grada Pule. Sadašnja Uprava koncentrirala se na nišu komparativne prednosti traženijih usluga vodoinstalatera, krovopokrivača, zidara, keramičara, električara, stolara, bravara, te na cijene konkurentnijih od obrtnika na tržištu. Također unutar službe organizirana su dežurstva za hitne intervencije.

Dječja igrališta

Održavanje i uređenje dječjih igrališta povjereno je trgovačkom društvu Castrum Pula 97 d.o.o.
Grad Pula koja ponosno nosi titulu Grada prijatelja djece na svom području ima 67 dječjih igrališta koja se redovno održavaju, uređuju i opremaju kako bi mališani bezbrižno mogli uživati u dječjim radostima na otvorenome.
Mole se građani da sve upite, informacije vezano za dječja igrališta upućuju na e-mail: igralista@castrum-pula.hr ili na telefonski broj 052 535 710.

Zašto smo najbolji izbor?

Dugogodišnje iskustvo Fleksibilnost u poslovanju Stručno i profesionalno osoblje Sustavno praćenje najnovije regulative i trendova Pristupačnost lokacije

Naši podaci

Naziv tvrtke: Castrum Pula 97 d.o.o. za upravljanje nekretninama
Skraćeni naziv: Castrum Pula 97 d.o.o.
Sjedište tvrtke: Splitska 7, 52100 Pula
Sudski registar: Trgovački sud u Pazinu
Broj u Sudskom registru: 0010 Tt-10/996-2
Temeljni kapital: 18.000,00 kuna uplaćen u cijelosti
Član uprave: Aleksandar Matić
Broj računa / IBAN: ZABA HR6823600001102126435,
OTP HR0324070001118012493

Osim stambenih zgrada upravljamo i održavamo i poslovne zgrade, kao i objekte i zgrade u vlasništvu Grada Pule. Za svaku zgradu otvara se zaseban žiro račun pričuve sa kojima samostalno upravljaju suvlasnici putem svog predstavnika. U slučaju nedostatka sredstava pričuve za veće obime radova Castrum u suradnji sa PBZ bankom realizira kredit, a sad vrlo povoljnom policom možete osigurati svoju zgradu.

Nadamo se da ćete nam pokloniti svoje povjerenje, a mi ćemo se truditi opravdati ga i u svakom trenutku brinuti o kvaliteti življenja u vašoj zgradi kao i o povećanju vrijednosti Vaše nekretnine.

Izvješća i sve relevantne dokumente o radu poduzeća Castrum Pula 97 d.o.o. možete pronaći na sljedećem LINKU.