Castrum 97 - Pula / upravljanje zgradama
  • Castrum 97 - Pula / upravljanje zgradama

Usluge održavanja i upravljanja zgradama

Castrum Pula 97 d.o.o.

Castrum Pula 97 d.o.o. za upravljanje nekretninama osnovan je 04. prosinca 1997. godine na sjednici Gradskog Vijeća Grada Pule i u njegovom je 100% vlasništvu. Osnovna djelatnost društva je upravljanje stambenim i poslovnim zgradama i trenutno upravljamo sa 650 zgrada što nas čini najvećim upraviteljem u Puli i istarskoj županiji gdje djelujemo.

Direktor: Goran Pereša, dipl. oec.
Voditeljica komercijalnih poslova: Cinzia Počeko Kranjec, prof. i bacc. oec.
Voditeljica službe za računovodstvo, financije i plansko analitičke poslove: Slavica Mašinović, bacc. oec.
Voditelj službe tehničke pripreme, održavanja, upravljanja i nadzora: Marin Racan, dipl. ing. politehnike
Zamjenik šefa kućnih majstora: Goran Kešmer, ing. industrijske elektronike

>> Cjenik usluga Castrum Pula 97 d.o.o. <<

Kućni majstori

Vrijedno je naglasiti da je Castrum Pula 97 d.o.o. jedini upravitelj sa oformljenom službom kućnih majstora što ga čini konkurentnijim u odnosu na uslugu ostalih upravitelja na području unutar i izvan Grada Pule. Sadašnja Uprava koncentrirala se na nišu komparativne prednosti traženijih usluga vodoinstalatera, krovopokrivača, zidara, keramičara, električara, stolara, bravara, te na cijene konkurentnijih od obrtnika na tržištu. Također unutar službe organizirana su dežurstva za hitne intervencije.

Dječja igrališta

Održavanje i uređenje dječjih igrališta povjereno je trgovačkom društvu Castrum Pula 97 d.o.o.
Grad Pula koja ponosno nosi titulu Grada prijatelja djece na svom području ima 67 dječjih igrališta koja se redovno održavaju, uređuju i opremaju kako bi mališani bezbrižno mogli uživati u dječjim radostima na otvorenome.
Mole se građani da sve upite, informacije vezano za dječja igrališta upućuju na e-mail: igralista@castrum-pula.hr ili na telefonski broj 052 535 710.

>> TJEDNI PLANIRANI OBILASCI IGRALIŠTA (XLS FORMAT) <<

>> GALERIJA FOTOGRAFIJA <<

Zašto smo najbolji izbor?

Dugogodišnje iskustvo Fleksibilnost u poslovanju Stručno i profesionalno osoblje Sustavno praćenje najnovije regulative i trendova Pristupačnost lokacije

Osim stambenih zgrada upravljamo i održavamo i poslovne zgrade, kao i objekte i zgrade u vlasništvu Grada Pule. Za svaku zgradu otvara se zaseban žiro račun pričuve sa kojima samostalno upravljaju suvlasnici putem svog predstavnika. U slučaju nedostatka sredstava pričuve za veće obime radova Castrum u suradnji sa PBZ bankom realizira kredit, a sad vrlo povoljnom policom možete osigurati svoju zgradu.

Nadamo se da ćete nam pokloniti svoje povjerenje, a mi ćemo se truditi opravdati ga i u svakom trenutku brinuti o kvaliteti življenja u vašoj zgradi kao i o povećanju vrijednosti Vaše nekretnine.

Izvješća i sve relevantne dokumente o radu poduzeća Castrum Pula 97 d.o.o. možete pronaći na sljedećem LINKU.